SPARQ'er aan het woord: Angelique
Angelique is ambulant receptioniste bij SPARQ en werkt nu bij Slachtofferhulp Nederland. Benieuwd hoe ze hier terecht is gekomen? Lees dan vooral verder!
Angelique is ambulant receptioniste bij SPARQ en werkt nu bij Slachtofferhulp Nederland. Benieuwd hoe ze hier terecht is gekomen? Lees dan vooral verder!
Hoi Angelique! Leuk om je wat beter te leren kennen! Hoe ben je bij SPARQ terecht gekomen?
Het is begin juni 2019 en ik plaats een bericht op LinkedIn. Ik bied me aan als ambulant receptioniste. De reden? Geen opdrachten terwijl het nu de piekperiode zou moeten zijn. Hoe het kan? Geen idee. Na een gesprek met mijn man Michel, besluit ik het diepe in te springen. Ik weiger om afhankelijk te zijn. Nog geen halve dag later belt Nicole me op. Ze vraagt me of ik interesse heb om een team mee op te starten voor een nieuwe klant: Slachtofferhulp Nederland. Dat betekent dat ik de bezetting in ga. Ik twijfel geen seconde en 27 juni ga ik met mijn nieuwe collega Janneke aan het werk. We hebben alleen een statafel tot onze beschikking. Zo gaaf, helemaal van scratch af aan beginnen.
Gaaf! In welke functie werk je nu?
Inmiddels is het half juni 2020 en ik werk nog steeds bij Slachtofferhulp Nederland met erg veel plezier. Wat een mooie organisatie is dat en wat fijn dat ik op mijn manier een bijdrage kan leveren in het leven van een slachtoffer van een ingrijpende gebeurtenis.
Ik heb een 0-urencontract. Ik heb erg lieve collega's en mijn leven ziet er echt anders uit. Ik voel me nuttig. In januari van dit jaar ben ik met collega Marline gestart bij een nieuwe klant JLL/Philips op de High Tech Campus in Eindhoven. Erg vroeg opstaan om om 7 uur te starten. En wat heb ik hiervan genoten. De reuring, de enorme drukte. Inmiddels ben ik gestart bij JLL/Philips in een nieuw team. Ik ga de dames on the job coachen, heel erg leuk om te doen!
Leuk om te zien dat je rol als coach/trainer nu weer van pas komt! Wat zijn je plannen voor de toekomst?
Het leven als zelfstandige trainer is dus wel wat veranderd. Ik probeer er met een open, weetgierige houding naar te kijken. Iedere dag opnieuw kiezen: Waar kan ik helpen? En zelf het initiatief nemen, altijd!